MOOIE WOORDEN:

Mijn coaching traject met Patrick heb ik als zeer waardevol ervaren. Vanaf het eerste gesprek was er een klik, kwamen er nuttige vragen op tafel en heeft hij mij op een uiterst betrokken wijze verder geholpen in mijn zoektocht naar een nieuwe baan. Met zijn warme persoonlijkheid en zijn karakteristieke manier van werken weet hij mensen daadwerkelijk te raken.  

Erik Janssen, Zakelijk Directeur bij Museumplein Limburg

LOOPBAANCOACHING

Je voelt je onrustig. Je wilt je loopbaan onder de loep nemen. Je wilt weten welk bedrijf bij je past. Je vraagt je af of je werk nog wel bij je past. Je overweegt al een tijdje om een opleiding of cursus te volgen. Je wilt geen verkeerde beslissingen nemen en je gedachten malen door. Een coachtraject kan helpen bij loopbaanvragen.

 

Wat levert een loopbaantraject op: 

 • Inzicht in wat jij echt wilt.
 • Zicht op je talenten en kwaliteiten.
 • Inspiratie om een nieuwe stap te zetten..
 • Doen wat je echt wilt en kunt, leidt tot rust en meer (werk)plezier. 

Welke hulpmiddelen zet ik in:

Ik maak bij loopbaantrajecten gebruik van de arbeidsmarktscan, MyDrives en de interesse- en competentiescan.

Arbeidsmarktscan - Berekent de huidige en toekomstige kansen op de arbeidsmarkt. Mét de mogelijkheid om je huidige functie te vergelijken met andere beroepen. Inclusief een helder rapport met persoonlijke tips.

Interesse- en competentiescan - Zorgt voor zelfinzicht over interesses en competenties. Wat wil ik, wat kan ik en welk beroep of opleiding past daarbij? Inclusief een helder rapport met persoonlijke tips.

 

Wat houdt het loopbaantraject in:

Als coach beweeg ik met je mee in dit proces: samen gaan we op zoek naar dat wat je wilt veranderen. Samen ontdekken we waar jouw nieuwe kansen liggen. Ik kijk met je mee hoe je de volgende stap zet in jouw leven. 

PERSONALCOACHING

Voor diegene die zich willen ontwikkelen en door persoonlijke groei effectiever en bewuster willen leven, functioneren en communiceren.

 

Waar wil je in ontwikkelen:

 • de draad weer oppakken na een burn-out 
 • balans vinden tussen privé en werk
 • meer inzicht in mijn kwaliteiten en talenten en hoe deze in te zetten
 • mijn onafhankelijkheid en zelfstandigheid vergroten
 • inzicht in het doel van mijn eigen leven en daar naar handelen
 • gewoon weer een blijer mens worden
 • mijn communicatiestijlen herkennen en uitbreiden
 • patronen doorbreken en nieuw gedrag aanleren
 • mijn zelfvertrouwen vergroten

De coachtrajecten zijn altijd maatwerk. Het doel van een coachtraject is leidend en bepaald welke NLP technieken ik als NLP Coach inzet, (wat NLP inhoud lees je hieronder) altijd in combinatie met een  profieltest die een prachtig hulpmiddel zijn om beter inzicht te krijgen in drijfveren en / of gedragsvoorkeuren. 

NLP COACHING (NEURO LINGUÏSTISCH PROGRAMMEREN)

NLP coaching gebruik ik voor het heractiveren van reeds aanwezige hulpbronnen in jouw systeem. Hulpbronnen als zelfvertrouwen, kracht, innerlijke rust of mentale balans. NLP coaching zorgt enerzijds voor het wegnemen van onbewuste blokkades, zoals disfunctionele gedachten, beperkende overtuigingen of negatieve emoties. Anderzijds voor het bereiken van doelen, vergroten van zelfvertrouwen en het ontwikkelen van positieve emoties. Om uiteindelijk de persoon te kunnen zien wie je wilt zijn en je authentieke zelf te ervaren.

coaching, training, team, individueel, loopbaan, life, personal, leiderschap, DISC, gedragsvoorkeur, analyse, communicatie, relaties, effectiviteit, complex, flexibel, NLP, neuro, linguistisch, programmeren, keuzes