ONLINE COACHING

QCC biedt de mogelijkheid om gecoacht te worden vanuit de lokatie die jij zelf wenst! Vanuit je huis, kantoor of hotelkamer. Door gebruik te maken van bijv. Whereby of Skype kan je contact leggen met mij en een online coachgesprek voeren. Online coaching is van toepassing op alle soorten coaching.

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek via het contactformulier aan.

Herken je dit?

  • Heb jij een drukke (werk)agenda, weinig tijd of zorg voor je gezin waardoor je veel moet plannen om wat tijd voor jezelf te maken?
  • Woon of werk jij (tijdelijk) in het buitenland?
  • Ben je op reis en wil je gecoacht worden?

 

 

 

Wat heb je nodig voor online coaching?

Een computer (desktop of laptop) met een (geïntegreerde) webcam en een internetverbinding. Een rustige plek waar je ongestoord je online coaching gesprek kunt voeren.

HOE GAAT ONLINE COACHING IN ZIJN WERK?

Nadat je een kennismakingsgesprek hebt aangevraagd, neem ik contact met je op om een afspraak te plannen. Daarna ontvang je via email een link naar de digitale omgeving van Whereby. Vervolgens vind het vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats.

Dit gesprek is vooral bedoeld om te kijken of we een "klik" hebben maar ook om je hulpvraag te bespreken en welk soort coachpakket het beste bij je vraag past. 

Besluit je daarna om met online coaching te starten dan plannen we afspraken in en gaan we via de digitale omgeving van Whereby aan de slag. Tussendoor is er email contact om eventuele opdrachten en uitwerkingen uit te wisselen. 


SAMEN VAN DOELSTELLING NAAR RESULTAAT

Met behulp van het NLP coachmodel werken we samen naar hetgeen je graag wilt bereiken. Het model geeft structuur aan het coachgesprek om de situatie scherp te krijgen en helpt tijdens de analysefase. Om je nog beter te kunnen helpen maak ik tijdens coaching ook gebruik van effectieve hulpmiddelen zoals assessments om drijfveren, communicatie- en gedragsvoorkeuren inzichtelijk te krijgen.

NLP COACHMODEL