Mooie woorden

"Als mens en als team HR van ZOwonen wilden we achterhalen waarin we echt goed zijn, wat we echt leuk vinden, waarvoor we echt willen gaan. Wat drijft ons nou en welke talenten zijn bij ons aanwezig? Om dat zorgvuldig en herkenbaar te ontdekken heeft Patrick ons meegenomen en begeleid. Hij kan dat op een inspirerende en uitnodigende manier. Met ruimte voor diepgang en een vleugje humor. Gewoon een hele prettige manier om wijzer te worden over jezelf. Hij heeft ons als team verder (samen) gebracht. Dat zegt in mijn ogen iets over zijn vakmanschap. Net zo belangrijk, vind ik, is dat ik Patrick heb leren kennen als een fijn mens: humoristisch, gevoel voor een ander, flexibel en hulpvaardig. Patrick is iemand waarmee je zo’n traject aan wilt en kunt gaan!"

Roy van Westering

Manager HR bij ZOwonen


"Mijn coaching traject met Patrick heb ik als zeer waardevol ervaren. Vanaf het eerste gesprek was er een klik, kwamen er nuttige vragen op tafel en heeft hij mij op een uiterst betrokken wijze verder geholpen in mijn zoektocht naar een nieuwe baan. Met zijn warme persoonlijkheid en zijn karakteristieke manier van werken weet hij mensen daadwerkelijk te raken."

Erik Janssen

Zakelijk Directeur bij Museumplein Limburg


"Ik heb patrick leren kennen als een persoon die op een natuurlijke manier in staat is een team naar een hoger niveau te tillen. Patrick heeft de gave om mensen te boeien. Hij is zeer deskundig en heeft veel respect voor de mens en zijn omgeving. Een fijn persoon om mee te werken."

Annitta Reumkens

Bedrijfshoofd klantenservice, klachten en kwaliteit bij BLG Wonen


"Patrick begeleidt bij Servatius een aantal trajecten om de competenties van medewerkers verder te ontwikkelen. 

In die periode heb ik Patrick leren kennen als een gedreven "mens mens" die aandacht heeft voor de mensen die hij begeleidt en ontwikkelt maar dit altijd afzet tegen het belang van het bedrijf en de klanten. Hierbij kijkt hij zowel naar het individu als naar het team. Op natuurlijke wijze krijgt hij mensen mee in de "zachte" kant van veranderen."

Nico Gijbels

Manager Klant en Wonen bij Servatius


"Samen met Patrick heb ik gewerkt aan een project over MyDrives. Om dieper inzicht te krijgen in de diensten van Patrick en QCC heb ik zelf deelgenomen aan MyDrives. MyDrives geeft je inzicht in wat je écht inspireert. Dat biedt nieuwe kansen voor mens en organisatie. Patrick heb ik leren kennen als een inspirerende coach, die het beste in mensen naar boven kan halen. Patrick bedankt voor de leerzame sessies!"

Eric Janssen

Information design consultant | Reporting officer


"Patrick is a talented people manager with a strong process focus. He has the capability to coach / mentor indivduals without losing sight of the strategic objectives of the organization."

Jeroen van der Niet

Manager Outbound Demand bij Abbott


"I have known Patrick for quite some years now and can recommend him to any prospective client. He is a tenacious, diligent professional with the utmost level of integrity. Patrick is highly client centric and a pleasure to work with."

Jeroen Thijs

Chief Risk Officer bij Ambank Group

Trajecten

Een specifieke voorkeur voor bedrijven, afdelingen of individuen heb ik niet. Ik ben er voor iedereen. Een greep uit trajecten die ik sinds 2007 heb mogen uitvoeren bij mijn opdrachtgevers:

  • Teamontwikkeling MT
  • Beoordelen van telefoongesprekken klantenservice
  • Teamdynamiek verbeteren afdeling Finance
  • Ontwikkelen van een zelfsturend team
  • Personal coaching trajecten
  • Telefoon trainingen
  • Kleurentheorie trainingen MyDrives en DISC

Voor grotere opdrachten werk ik samen met een vast team van collega professionals!